Ičići Masters 2018

#duplobolji

#duplobolji Ičići


Petu godinu zaredom, već prilično popularan turnir u odbojci na pijesku ovog će se kolovoza održati na dobro znanoj ičićanskoj plaži i to od 9. do 12.8. U organizaciji Kluba odbojke na pijesku Opatija (KOPOP) te Hrvatskog odbojkaškog saveza (HOS), IČIĆI MASTERS 2018. bit će ujedno i peti turnir u sklopu Otvorenog prvenstva Hrvatske.

Četiri dana vruće odbojkaške atmosfere tik uz uz more i više su nego dobar povod da i ove godine Ičići postanu mjesto za sjajan provod! Definitivno rezervirajte ove datume za pravu odbojku jer NAGRADNI FOND iznosi 50.000 kuna (raspodjelu iznosa možete vidjeti u dokumentu Informacije o natjecanju), što je duplo veći iznos od prošle godine, te je i jedan od razloga zašto ove godine turnir u Ičićima krasi MASTERS titula.

Gledatelji, osim fantasične atmosfere, mogu očekivati i bogate nagrade zato obavezno pratite naše društvene mreže kako biste na vrijeme saznali sve o nagradnim natječajima kao i o ostalim popratnim sadržajima!


Informacije o turniru


KVALIFIKACIJSKI DIO turnira za muškarce održat će se u četvrtak (9. kolovoza), a za žene u petak (10.kolovoza). GLAVNI DIO turnira za muškarce početi će u petak (10. kolovoza) a za žane u subotu (11.kolovoza). KOTIZACIJE za kvalifikacije izosit će 50 kuna, a za glavni dio turnira 100 kuna. Mečevi će se igrati na dva terena, a završne utakmice (3.mjesta i finala) prenositi će televizija.

PRIJAVE ZA TURNIR TRAJU DO 6. KOLOVOZA! Potrebno je ispuniti dokument "HOS POJEDINAČNO PRVENSTVO HRVATSKE - PRIJAVE IGRAČA/ICA" koji možete preuzeti na ovoj poveznici. Ispunjeni dokument potrebno je poslati na dva maila:
1. info@kop-opatija.hr
2. beachvolleyball@hos-cvf.hr

Za natjecatelje u glavnom dijelu turnira osiguran je BESPLATAN smještaj u hostelu Lumber (Učenički dom Lovran) za vrijeme njihovog nastupa u glavnom turniru. Parking oko hostela he BESPLATAN.
Za ostale zainteresirane osobe osigurano je noćenje u hostelu po cijeni od 110 kn/osoba.
Prehrana za natjecatelje i organizaciju turnira je BESPLATNA i moći će se konzumirati na lokaciji terena plaže Ičići.

*Svaki igrač turnira obvezan je imati sezonsku licencu HOS-a koju može uplatiti na navedeni IBAN ili na licu mjesta na dan održavanja turnira.
Za igrače za vrijeme nastupa u glavnom dijelu turnira OSIGURAN JE BESPLATAN SMJEŠTAJ u hostelu Lumber (Učenički dom Lovran) kao i BESPLATNA PREHRANA za sve sudionike turnira koja će se moći konzumirati na plaži Ičićima gdje će se održati turnir.

Dolaziš? :)


Vidimo se na jubilarnom petom IČIĆI MASTERS 2018. turniru! #duplobolji #icicimasters2018 #kopop #hos #beachvolley

P.S. Pratite nas i na Instagramu @kopopatija i slobodno podijelite događaj. :)

Imaš pitanja?